Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drakons FC (437011) - Lohača F.C (1432328) » 665206911: T64/J9/VI

Liga 665206911 Información oficial sobre el partido 665206911 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.131 (14449)

Elche C.F. ilicitano Alineación oficial del equipo 'Elche C.F. ilicitano' en el partido 2 - 3 Lohača F.C Alineación oficial del equipo 'Lohača F.C' en el partido
Janne Niskanen (2') 1 - 0
1 - 1 Riccardo Bellori (31')
Kamil El-Fayez (36') 2 - 1
2 - 2 Brant Corrado (57')
2 - 3 Elías Ascarrunz (76')
Elche C.F. ilicitano Alineación oficial del equipo 'Elche C.F. ilicitano' en el partido 2 - 3 Lohača F.C Alineación oficial del equipo 'Lohača F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Elche C.F. ilicitano Alineación oficial del equipo 'Elche C.F. ilicitano' en el partido 2 - 1 Lohača F.C Alineación oficial del equipo 'Lohača F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elche C.F. ilicitano

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Janne Niskanen va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 2.
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de ilicitano el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kamil El-Fayez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aksel Eikeland. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Mikhail Kornakov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Rodney Karmiol una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Carles Enric Gasset va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): ilicitano va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aksel Eikeland ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de ilicitano Rodney Karmiol quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 78 minuts, en 顾 (Gu) 福勇 (Fuyong) no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Lohača F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Riccardo Bellori per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): El jugador visitant Brant Corrado va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 57 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb 76 minuts jugats, Elías Ascarrunz de Lohača va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Riccardo Bellori quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Kay Enoeckl va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jukka Hauskamaa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jiebele van der Weide va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.