Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeportivoRiveira (307627) - The Orofilos (1460816) » 665206447: T64/J5/VI

Liga 665206447 Información oficial sobre el partido 665206447 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.123 (14441)

DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 8 - 1 C. D. Atlético Peñacastillo Alineación oficial del equipo 'C. D. Atlético Peñacastillo' en el partido
Eduardo Otero Goyanes (2') 1 - 0
Víctor Imperial (25') 2 - 0
Eduardo Otero Goyanes (37') 3 - 0
Francisco Jesús Dello (39') 4 - 0
4 - 1 Renán Ponce Enríquez (60')
Francisco Jesús Dello (76') 5 - 1
Ubaldo Pepe (78') 6 - 1
Eduardo Otero Goyanes (79') 7 - 1
Jordi Almirall (82') 8 - 1
DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 8 - 1 C. D. Atlético Peñacastillo Alineación oficial del equipo 'C. D. Atlético Peñacastillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 7 - 0 C. D. Atlético Peñacastillo Alineación oficial del equipo 'C. D. Atlético Peñacastillo' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeportivoRiveira

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DeportivoRiveira contenien la respiració mentre en Eduardo Otero Goyanes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): DeportivoRiveira va aconseguir el 2 - 0 quan Víctor Imperial va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Eduardo Otero Goyanes va incrementar l'avantatge de DeportivoRiveira amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): DeportivoRiveira va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Francisco Jesús Dello va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Francisco Jesús Dello va augmentar l'avantatge de DeportivoRiveira a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Sandalio Velzunza va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 78 de joc. Ubaldo Pepe es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 6 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Eduardo Otero Goyanes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 8 - 1 va pujar al marcador quan DeportivoRiveira va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jordi Almirall des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del DeportivoRiveira van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Eduardo Otero Goyanes, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Otero Goyanes de DeportivoRiveira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Adi Uritz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

C. D. Atlético Peñacastillo

Goles Goles

  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 1 quan Renán Ponce Enríquez va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 60 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Faycán Viesca de CDA Peñaca es va guanyar la targeta groga merescudament.