Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo 77 (1433063) - DeportivoRiveira (307627) » 665206443: T64/J4/VI

Liga 665206443 Información oficial sobre el partido 665206443 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.123 (14441)

Rayo 77 Alineación oficial del equipo 'Rayo 77' en el partido 0 - 3 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
0 - 1 Francisco Jesús Dello (31')
0 - 2 Josep Lluís Torrents (36')
0 - 3 Eduardo Otero Goyanes (49')
Rayo 77 Alineación oficial del equipo 'Rayo 77' en el partido 0 - 3 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo 77 Alineación oficial del equipo 'Rayo 77' en el partido 1 - 2 DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,1 % 82,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo 77

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Milan Radulović va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Michael Rudolf Floßdorf de Rayo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 33, però no va estar gaire encertat.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Rayo va estar a punt d'arribar en un córner. En Tonis Evaggelatos va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Rayo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Milan Radulović des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Rayo van sortir al contraatac al minut 83, però Franco Maglio va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rayo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jorge Guilleuma, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

DeportivoRiveira

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Francisco Jesús Dello que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Josep Lluís Torrents de DeportivoRiveira va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Eduardo Otero Goyanes va aprofitar un error defensiu al minut 49, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a DeportivoRiveira.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Ubaldo Pepe va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Ibai Unanue quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Ibai Unanue va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Cyprian Radzanowski va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, el DeportivoRiveira va estar a prop d'augmentar el marcador després que en José Ramón Ballado s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Ramón Ballado.
  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Óscar Hozta va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Otero Goyanes de DeportivoRiveira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.