Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeportivoRiveira (307627) - A SAC!!! (1589014) » 665206431: T64/J1/VI

Liga 665206431 Información oficial sobre el partido 665206431 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VI.123 (14441)

DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 3 - 0 A SAC!!! Alineación oficial del equipo 'A SAC!!!' en el partido
Adi Uritz (29') 1 - 0
José Ramón Ballado (35') 2 - 0
Josep Lluís Torrents (49') 3 - 0
DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 3 - 0 A SAC!!! Alineación oficial del equipo 'A SAC!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 4 - 0 A SAC!!! Alineación oficial del equipo 'A SAC!!!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeportivoRiveira

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a DeportivoRiveira va ser Adi Uritz.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, DeportivoRiveira va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Ramón Ballado, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Josep Lluís Torrents de DeportivoRiveira va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Noel Sánchez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Francisco Jesús Dello gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yiannis Yiasemis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Francisco Jesús Dello gairebé va marcar per a DeportivoRiveira des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ibai Unanue per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Yiannis Yiasemis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15 en Ubaldo Pepe va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Efrén Ibarra de DeportivoRiveira va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

A SAC!!!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Jonathan Salas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 39, tothom va saber perquè en Erik Berzsenyi era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.