Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

repicacampanes (988485) - coco teams (991593) » 665205344: T64/J9/VI

Liga 665205344 Información oficial sobre el partido 665205344 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.103 (14421)

repicacampanes Alineación oficial del equipo 'repicacampanes' en el partido 4 - 1 coco teams Alineación oficial del equipo 'coco teams' en el partido
0 - 1 Dániel Dobrovits (34')
Dieter Kraenzlein (35') 1 - 1
Miroslav Aćimović (71') 2 - 1
Vladislav Beloklokov (75') 3 - 1
Dieter Kraenzlein (91') 4 - 1
repicacampanes Alineación oficial del equipo 'repicacampanes' en el partido 4 - 1 coco teams Alineación oficial del equipo 'coco teams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
repicacampanes Alineación oficial del equipo 'repicacampanes' en el partido 4 - 0 coco teams Alineación oficial del equipo 'coco teams' en el partido
Tiene un resultado normal 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

repicacampanes

Goles Goles

  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Miroslav Aćimović és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Dieter Kraenzlein perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els seguidors del repicacampanes contenien la respiració mentre en Miroslav Aćimović s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Als 75 minuts de joc, els nois de repicacampanes van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Vladislav Beloklokov augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 132 Minuto 91 (Gol por la izquierda): repicacampanes va augmentar la diferència quan Dieter Kraenzlein no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Aljoša Stražina va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Dieter Kraenzlein, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Igor Fakac arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aljoša Stražina va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gábor Labancz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): repicacampanes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Damir Višković en un 1 contra 1 amb el porter George Moraru, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 es va veure una gran oportunitat per a repicacampanes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marijan Borina, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Miroslav Aćimović gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però George Moraru va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del teams. La jugada d'estratègia del repicacampanes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Luka Petković va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rajko Bodul de repicacampanes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

coco teams

Goles Goles

  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Dániel Dobrovits va llençar el penal ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dániel Dobrovits de teams va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.