Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Santuario S.A.D (1584986) - CAU Boadilla (491893) » 665204918: T64/J14/VI

Liga 665204918 Información oficial sobre el partido 665204918 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VI.95 (14413)

Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido 3 - 1 CAU Boadilla Alineación oficial del equipo 'CAU Boadilla' en el partido
Boleslav Baydykov (2') 1 - 0
Yahya Givedouz (9') 2 - 0
Břetislav Mareš (19') 3 - 0
3 - 1 Ionuţ Popa (90')
Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido 3 - 1 CAU Boadilla Alineación oficial del equipo 'CAU Boadilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido 2 - 1 CAU Boadilla Alineación oficial del equipo 'CAU Boadilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Santuario S.A.D

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): ATSA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Boleslav Baydykov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): En Yahya Givedouz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Břetislav Mareš va incrementar l'avantatge de ATSA amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Maximilian Seiser, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Ameer Mousa quasi marca en una jugada assajada de córner que Břetislav Mareš havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): ATSA van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 76 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Todor Arana no va ser gens encertat.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Yahya Givedouz gairebé va marcar per a ATSA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Boleslav Baydykov de ATSA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CAU Boadilla

Goles Goles

  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Boadilla va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Ionuţ Popa rematés de volea a la xarxa. El 3 - 1 pujava al marcador al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Santiago Armentano va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Alfredo Roldán Caballero no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 69, quan un error defensiu va deixar Vicenç Moretones completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Roldán Caballero va fer una estirada espectacular al minut 75, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Joaquín Torres Toro.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jon Nymark de Boadilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jon Arrizubirieta de Boadilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.