Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riba United (1461575) - Monines FC (798259) » 665203828: T64/J8/VI

Liga 665203828 Información oficial sobre el partido 665203828 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / VI.76 (14394)

Riba United Alineación oficial del equipo 'Riba United' en el partido 0 - 4 Reus Destroyers Alineación oficial del equipo 'Reus Destroyers' en el partido
0 - 1 Eduard Remacle (16')
0 - 2 Raúl Méndez (47')
0 - 3 Raúl Méndez (56')
0 - 4 Edgar Manuel Rodrigues Saraiva (85')
Riba United Alineación oficial del equipo 'Riba United' en el partido 0 - 4 Reus Destroyers Alineación oficial del equipo 'Reus Destroyers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riba United Alineación oficial del equipo 'Riba United' en el partido 0 - 2 Reus Destroyers Alineación oficial del equipo 'Reus Destroyers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riba United

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Filip Šafránek estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Patrik Buday, als 54 minuts, va fallar per ben poc.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Filip Šafránek va fer al minut 83 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Eugenio Teano, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Garcés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Reus Destroyers

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eduard Remacle quedar desmarcat i marcar per a Destroyers al minut 16. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): Passaven 47 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Raúl Méndez va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): Destroyers va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Raúl Méndez va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Edgar Manuel Rodrigues Saraiva, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Eduard Remacle de Destroyers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sjefke Beem que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Raúl Méndez va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Fridolin Bencke de Destroyers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 17 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.