Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SUPER GARLICK (125717) - Atlético Roceño (47714) » 665202823: T64/J9/VI

Liga 665202823 Información oficial sobre el partido 665202823 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.58 (14376)

SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido 5 - 1 Ja soc aki Alineación oficial del equipo 'Ja soc aki' en el partido
Víctor Campoy (16') 1 - 0
Barna Szőke (44') 2 - 0
Iurgi Engómez (44') 3 - 0
3 - 1 Aleki Burt (44')
Sait Kayadelen (44') 4 - 1
Iurgi Engómez (84') 5 - 1
SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido 5 - 1 Ja soc aki Alineación oficial del equipo 'Ja soc aki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido 4 - 0 Ja soc aki Alineación oficial del equipo 'Ja soc aki' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SUPER GARLICK

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a GARLICK JR va ser Víctor Campoy.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Barna Szőke de GARLICK JR es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de GARLICK JR va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Iurgi Engómez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sait Kayadelen va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Iurgi Engómez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iurgi Engómez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nolan Marine de GARLICK JR va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Ortiz-Villajos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillermo Ortiz-Villajos de GARLICK JR es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ja soc aki

Goles Goles

  • 139 Minuto 44 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Aleki Burt! Un inimaginable dribbling sobre Víctor Campoy va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 1 per a soc.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aleki Burt va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tomiţă Paiu va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Kiril Angelov de soc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patryk Szczygioł de soc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Rebolledo.