Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARKBA'S TEAM (124863) - CD Salesianos Puertollano (119712) » 665202657: T64/J9/VI

Liga 665202657 Información oficial sobre el partido 665202657 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.55 (14373)

MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido 0 - 0 CD Salesianos Puertollano Alineación oficial del equipo 'CD Salesianos Puertollano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido 2 - 0 CD Salesianos Puertollano Alineación oficial del equipo 'CD Salesianos Puertollano' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARKBA'S TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 10 (Ocasión evento especial): El MARKBAS volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 10, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.
  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Marko Klasila ja els havia advertit que el porter contrari, en Luigi Alfieri, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 81 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del MARKBAS va deixar en bona posició a en Marko Klasila per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

CD Salesianos Puertollano

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Trifonas Theodorakos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Puertollano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Puertollano va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ciprian Jilăveanu va sortir per sobre el travesser.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Břetislav Dubec? Un error clamorós seu va donar a Tunç Bihan una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.