Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Carmona (1601695) - Delateam (308405) » 665202599: T64/J9/VI

Liga 665202599 Información oficial sobre el partido 665202599 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.54 (14372)

Real Carmona Alineación oficial del equipo 'Real Carmona' en el partido 1 - 3 Delateam Alineación oficial del equipo 'Delateam' en el partido
Fermín Daniel Gascón (21') 1 - 0
1 - 1 Wilmar van Ginkel (30')
1 - 2 Paulo Dittrich (48')
1 - 3 Avishai Tal (78')
Real Carmona Alineación oficial del equipo 'Real Carmona' en el partido 1 - 3 Delateam Alineación oficial del equipo 'Delateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Carmona Alineación oficial del equipo 'Real Carmona' en el partido 0 - 5 Delateam Alineación oficial del equipo 'Delateam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Carmona

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Fermín Daniel Gascón va donar a Carmona un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mosè Maldini va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Eugeniusz Chyłaszek per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Peder Bendtsen de Carmona va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Carmona van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però 鐘 (Chung) 孝裕 (Xiaoyu) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Peder Bendtsen no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Espen Bjertrup de Carmona es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 89, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Óscar Consuegra de Carmona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Delateam

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 30. L'anotador per Delateam va ser Wilmar van Ginkel, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Delateam prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Paulo Dittrich.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Avishai Tal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Delateam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eugeniusz Chyłaszek, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vicente Ramírez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vicente Ramírez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Wilmar van Ginkel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Roberto Romo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sidy Sall va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Vicente Ramírez va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.