Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Lealtad (1587590) - Ramones10 (1578950) » 665201818: T64/J9/VI

Liga 665201818 Información oficial sobre el partido 665201818 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.40 (14358)

C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido 0 - 1 Montaña Leonesa C. F. Alineación oficial del equipo 'Montaña Leonesa C. F.' en el partido
0 - 1 Isidre Adell (75')
C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido 0 - 1 Montaña Leonesa C. F. Alineación oficial del equipo 'Montaña Leonesa C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido 4 - 0 Montaña Leonesa C. F. Alineación oficial del equipo 'Montaña Leonesa C. F.' en el partido
Es un cenizo 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Lealtad

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ove Priebe va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Xavi Puig-Domènech va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Malin Velichkov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CDL se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Ferdinand Sougoufara es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Malin Velichkov del CDL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CDL van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 江 (Jiang) 文山 (Wenshan), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de 江 (Jiang) 文山 (Wenshan) hauria d'haver estat gol al minut 79 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Jaakko Tuominen de CDL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Malin Velichkov de CDL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dimitar Gadzhanov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Malin Velichkov de CDL va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Montaña Leonesa C. F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Zakariya Ibrahim Al-Kathiry el va rematar Isidre Adell amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de la Leonesa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Loscertales, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.