Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zarzaquemada CF (988958) - Where is the Chandal? (1462465) » 665201423: T64/J9/VI

Liga 665201423 Información oficial sobre el partido 665201423 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.33 (14351)

Pormardelo FC Alineación oficial del equipo 'Pormardelo FC' en el partido 2 - 1 Where is the Chandal? Alineación oficial del equipo 'Where is the Chandal?' en el partido
Pedro Javier Ventrosa (23') 1 - 0
Holger Machasilla (59') 2 - 0
2 - 1 Jochen Prinzregent (66')
Pormardelo FC Alineación oficial del equipo 'Pormardelo FC' en el partido 2 - 1 Where is the Chandal? Alineación oficial del equipo 'Where is the Chandal?' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pormardelo FC Alineación oficial del equipo 'Pormardelo FC' en el partido 1 - 2 Where is the Chandal? Alineación oficial del equipo 'Where is the Chandal?' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,1 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pormardelo FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Pedro Javier Ventrosa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de PORM.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 59, Sebastián Osorio Rojas va pentinar un córner cap al segon pal que Holger Machasilla va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): PORM van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 72 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Inocencio Serrano Ezquerra no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iñigo Baliarrain.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70 de partit, Iñigo Baliarrain de PORM va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Where is the Chandal?

Goles Goles

  • 153 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors de Chandal? no defallien en cap moment. Producte d'això, en Jochen Prinzregent va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Florin Voiculescu va estar a punt de posar per davant a Chandal? amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Oxel Zumarraga va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Vojtěch Škorpil quasi aconsegueix empatar per Chandal? al minut 31, però Oxel Zumarraga va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Chandal? va tenir l'empat a l'abast de la mà quan David De Cangas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Vojtěch Škorpil al minut 56 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Aldo Procino va fer una jugada per la banda esquerra, però Oxel Zumarraga va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 71 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Nikos Gkionakis va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Emeterio Parada va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Florin Voiculescu després que el jugador de Chandal? li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.