Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tu papá fc (1581922) - Torpedo balompie (308258) » 665201201: T64/J9/VI

Liga 665201201 Información oficial sobre el partido 665201201 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.29 (14347)

Souteam CF Alineación oficial del equipo 'Souteam CF' en el partido 1 - 1 Torpedo balompie Alineación oficial del equipo 'Torpedo balompie' en el partido
0 - 1 Pablo Henin (29')
Mauro Domingotegui (31') 1 - 1
Souteam CF Alineación oficial del equipo 'Souteam CF' en el partido 1 - 1 Torpedo balompie Alineación oficial del equipo 'Torpedo balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Souteam CF Alineación oficial del equipo 'Souteam CF' en el partido 4 - 0 Torpedo balompie Alineación oficial del equipo 'Torpedo balompie' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Souteam CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Mauro Domingotegui de Souteam va aconseguir igualar el partit al minut 31, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Souteam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alejandro Pérez en un 1 contra 1 amb el porter Alfredo Posada, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Saïd Benzema del Souteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alejandro Pérez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Pérez va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Alfredo Posada va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 42 (Ocasión de penalti): En Kasper Żelazny va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 42, però el porter visitant Alfredo Posada el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 es va veure una gran oportunitat per a Souteam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ole Schwaner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Souteam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Ole Schwaner va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Torpedo balompie

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Pablo Henin va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a balompie.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de balompie va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Miguel Barriga, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Jatsu Mamutsarena, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 225 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Juan Miguel Barriga gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.