Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pal i Gol (995905) - Snowkids SE (1333994) » 665200643: T64/J9/VI

Liga 665200643 Información oficial sobre el partido 665200643 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.19 (14337)

Pal i Gol Alineación oficial del equipo 'Pal i Gol' en el partido 0 - 2 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
0 - 1 Edoardo Leo (33')
0 - 2 Shaun Kaser (74')
Pal i Gol Alineación oficial del equipo 'Pal i Gol' en el partido 0 - 2 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pal i Gol Alineación oficial del equipo 'Pal i Gol' en el partido 2 - 0 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pal i Gol

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Carlos 'Matador' Abreu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tuncay Göçmen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alvise Cuccu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Juan Carlos 'Matador' Abreu no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Tuncay Göçmen de Pali va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Pali va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Răzvan Bârzoi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Răzvan Bârzoi no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Juan Carlos 'Matador' Abreu no oblidarà el que li va passar durant el minut 87. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Miquel 'Mikey Gol' Parramon va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Snowkids SE

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Snowkids sempre confia amb les genialitats d'en Edoardo Leo; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Shaun Kaser va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Lukas Einstern va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Snowkids que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Edoardo Leo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Shaun Kaser, als 86 minuts, va fallar per ben poc.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Snowkids sortien al contraatac. La falta llançada per Lukas Einstern va sortir força alta sense massa perill.
  • 235 Minuto 88 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Lukas Einstern es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 88, però el porter va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Snowkids, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Lukas Einstern va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.