Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espuertanos (1418836) - Galizatasaray RCD (1436497) » 665199733: T64/J6/VI

Liga 665199733 Información oficial sobre el partido 665199733 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VI.3 (14321)

Washicoco FC Alineación oficial del equipo 'Washicoco FC' en el partido 0 - 5 Galizatasaray RCD Alineación oficial del equipo 'Galizatasaray RCD' en el partido
0 - 1 Richard Te Rangihiwinui (29')
0 - 2 Youp Cordang (30')
0 - 3 Gerardo Daniel Gornatti (31')
0 - 4 Youp Cordang (78')
0 - 5 Robson Blackadder (84')
Washicoco FC Alineación oficial del equipo 'Washicoco FC' en el partido 0 - 5 Galizatasaray RCD Alineación oficial del equipo 'Galizatasaray RCD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Washicoco FC Alineación oficial del equipo 'Washicoco FC' en el partido 0 - 6 Galizatasaray RCD Alineación oficial del equipo 'Galizatasaray RCD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Washicoco FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teodoro Torres de Washicoco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Galizatasaray RCD

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Galizatasaray va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 29. Richard Te Rangihiwinui va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Youp Cordang va augmentar l'avantatge de Galizatasaray a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gerardo Daniel Gornatti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, Galizatasaray va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Youp Cordang.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Robson Blackadder des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Raúl Echeberri, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Claudiu Nicolescu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Robson Blackadder va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Manuel Ferrando. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Rutenio Corbet va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raúl Echeberri va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): On Dajani va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Raúl Echeberri va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gerardo Daniel Gornatti, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Richard Te Rangihiwinui de Galizatasaray va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Gerardo Daniel Gornatti al minut 85 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, On Dajani es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rutenio Corbet de Galizatasaray va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.