Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Anarquia (47756) - PRO CUATTRO (794900) » 665199263: T64/J1/V

Liga 665199263 Información oficial sobre el partido 665199263 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / V.251 (5766)

Los Telestericos Alineación oficial del equipo 'Los Telestericos' en el partido 2 - 1 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
0 - 1 Ingo Ascheberg (52')
Kenan Oysu (66') 1 - 1
Lucian Grădinescu (87') 2 - 1
Los Telestericos Alineación oficial del equipo 'Los Telestericos' en el partido 2 - 1 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Telestericos Alineación oficial del equipo 'Los Telestericos' en el partido 4 - 0 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
Tiene mala suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Telestericos

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors del Telestericos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 66, deixant Kenan Oysu en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Telestericos, atacant per l'esquerra al minut 87, va aprofitar el magnífic llançament de Lucian Grădinescu per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Telestericos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giorgio Pascali, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gilan D'hondt va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nico Imwinkelried va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Tobias Sivebæk va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Dobrogniew Kiliś va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Telestericos.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tobias Sivebæk va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Andreas Åkesson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Telestericos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 85, quan Tobias Sivebæk va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

PRO CUATTRO

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CUATTRO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ingo Ascheberg va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): CUATTRO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Oleguer Bartrina va desviar el xut final de Ingo Ascheberg després d'una sèrie de rebots i molta confusió.