Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meshitos FC (1459912) - Villis City (1601656) » 665199232: T64/J7/V

Liga 665199232 Información oficial sobre el partido 665199232 en Hattrick

07.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / V.250 (5765)

Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 0 - 2 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
0 - 1 Peet Kroos (42')
0 - 2 Peet Kroos (76')
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 0 - 2 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 2 - 1 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meshitos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Vitalic Fudulu va deixar a Florin Vâlvoi assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Alan Ellul Bonici va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Villis City

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, Villis es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Peet Kroos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Villis augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Peet Kroos es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Manuel Marinas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Poyales va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Poyales va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Qara Budkhuu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Luis Poyales va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Florin Vâlvoi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Villis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Oli Cozzo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Amadeus Velss va estar atent i va desviar la pilota a córner.