Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.Claab.Barajas (1334200) - DAGODAN (122878) » 665199224: T64/J5/V

Liga 665199224 Información oficial sobre el partido 665199224 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / V.250 (5765)

F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 3 - 0 DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido
Arvydas Rovanovas (19') 1 - 0
Willhelm Dernau (38') 2 - 0
Arvydas Rovanovas (51') 3 - 0
F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 3 - 0 DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 4 - 0 DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.Claab.Barajas

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arvydas Rovanovas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del F.Claab.Barajas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): F.Claab.Barajas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Willhelm Dernau va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Arvydas Rovanovas va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): F.Claab.Barajas va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Arvydas Rovanovas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Arvydas Rovanovas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Bernhard Zeillinger gairebé va marcar per a F.Claab.Barajas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Al minut 74, Victorio Oliva gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Maxime Lechêne per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Stefan Grööndahl va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Naoufal Raziq. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 87 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Victorio Oliva va fallar un penal al minut 87.

DAGODAN

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Sabino Alves va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Sabatino Pierlorenzi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Kaikhosro Bokishvili va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El DAGODAN va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en Miguel Tartas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.