Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.Claab.Barajas (1334200) - Villis City (1601656) » 665199216: T64/J3/V

Liga 665199216 Información oficial sobre el partido 665199216 en Hattrick

10.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / V.250 (5765)

F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 1 - 3 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
0 - 1 Florin Vâlvoi (19')
Naoufal Raziq (21') 1 - 1
1 - 2 Kostas Gkoutis (84')
1 - 3 Jorge Draper (87')
F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 1 - 3 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 2 - 1 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.Claab.Barajas

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del F.Claab.Barajas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Naoufal Raziq que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 21 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): F.Claab.Barajas va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Juan Aragó López va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Maxime Lechêne va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Carlos Ram va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.Claab.Barajas.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Victorio Oliva va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.Claab.Barajas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a F.Claab.Barajas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Arvydas Rovanovas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bernhard Zeillinger va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Villis City

Goles Goles

  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Luis Poyales va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 19 de joc. Florin Vâlvoi es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kostas Gkoutis va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a Villis l'avantatge per 1 - 3. Jorge Draper en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salva Fort Aroca de Villis es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.