Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herzios (1591097) - COVALEDA F.C (492509) » 665198381: T64/J4/V

Liga 665198381 Información oficial sobre el partido 665198381 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / V.235 (5748)

Herzios Alineación oficial del equipo 'Herzios' en el partido 1 - 1 COVALEDA F.C Alineación oficial del equipo 'COVALEDA F.C' en el partido
Guerau Corbatera (68') 1 - 0
1 - 1 David Favier (81')
Herzios Alineación oficial del equipo 'Herzios' en el partido 1 - 1 COVALEDA F.C Alineación oficial del equipo 'COVALEDA F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Herzios Alineación oficial del equipo 'Herzios' en el partido 2 - 0 COVALEDA F.C Alineación oficial del equipo 'COVALEDA F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herzios

Goles Goles

  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Guerau Corbatera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Herzios es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abdulrafee Sayyed Al-Adwany! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Herzios es va veure beneficiat per la polèmica al minut 65, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Yann Ogolter va relliscar al moment de fer el xut i el porter Alberto Rosa Nunes no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yann Ogolter va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

COVALEDA F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 81 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en David Favier de COVALEDA marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Petar Hristov va estar a punt de posar per davant a COVALEDA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Soriano va impedir un gol cantat.
  • 225 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Nikifor Lipanov es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de COVALEDA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jens Paschinger va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del COVALEDA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en David Favier, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yann Legret de COVALEDA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Yann Legret se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.