Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shaloris Team new generation (799596) - Lucentum!!!!! (123084) » 665198120: T64/J9/V

Liga 665198120 Información oficial sobre el partido 665198120 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.230 (5743)

Shaloris Team new generation Alineación oficial del equipo 'Shaloris Team new generation' en el partido 0 - 5 Lucentum!!!!! Alineación oficial del equipo 'Lucentum!!!!!' en el partido
0 - 1 Johnni Borgholm (34')
0 - 2 Dame Gueye (39')
0 - 3 Johnni Borgholm (44')
0 - 4 Jan Jamróz (44')
0 - 5 Dame Gueye (83')
Shaloris Team new generation Alineación oficial del equipo 'Shaloris Team new generation' en el partido 0 - 5 Lucentum!!!!! Alineación oficial del equipo 'Lucentum!!!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shaloris Team new generation Alineación oficial del equipo 'Shaloris Team new generation' en el partido 1 - 2 Lucentum!!!!! Alineación oficial del equipo 'Lucentum!!!!!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,4 % 60,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shaloris Team new generation

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 43 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 43. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Antonio De Laurentis la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Ludovic Raynal no oblidarà el que li va passar durant el minut 44. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lucentum!!!!!

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Johnni Borgholm de Lucentum!!!!! va fer un bon esprint per escapar-se de Anurag Gaikawad i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Passaven 39 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Dame Gueye va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Johnni Borgholm va augmentar l'avantatge de Lucentum!!!!! a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al 44 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Lucentum!!!!! augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jan Jamróz es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Dame Gueye va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Lucentum!!!!! va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Sergiu Gavrilovici va quedar-se sol davant el porter Oliver Marynissen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Sergiu Gavrilovici va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Alberto Casadio, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 50 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lucentum!!!!! va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 225 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Sergiu Gavrilovici de Lucentum!!!!! va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lucentum!!!!! va ser a punt de marcar al minut 64, quan el seu jugador Aleksander Gnojewski va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Dame Gueye va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 78, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el Lucentum!!!!! va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vesa-Pekka Marjala s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.