Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Levant (1457699) - Vilanova del Vallès Hattrick Club (124175) » 665198039: T64/J3/V

Liga 665198039 Información oficial sobre el partido 665198039 en Hattrick

10.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / V.229 (5742)

FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido 2 - 3 Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido
0 - 1 Boris Burukhin (2')
Luigi Damiani (20') 1 - 1
Luigi Damiani (32') 2 - 1
2 - 2 Manel González-Remusgo (73')
2 - 3 Boris Burukhin (77')
FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido 2 - 3 Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Levant Alineación oficial del equipo 'FC Levant' en el partido 5 - 1 Vilanova del Vallès Hattrick Club Alineación oficial del equipo 'Vilanova del Vallès Hattrick Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Levant

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Levant una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Luigi Damiani, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 20.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luigi Damiani, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Levant se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Iván Bravo de Levant va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Vilanova del Vallès Hattrick Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 2 (Gol de contra por el centro): El Vilanova era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Boris Burukhin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 73 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Manel González-Remusgo.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Levant. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Boris Burukhin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vilanova es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alejandro Ilasaga al minut 14, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Mondragón va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Javier Fullana va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Alejandro Ilasaga de Vilanova va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.