Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vulcano's Hammer (1436493) - Tohú_United (772499) » 665197872: T64/J3/V

Liga 665197872 Información oficial sobre el partido 665197872 en Hattrick

10.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / V.226 (5739)

Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 5 - 0 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
Ismael Lera Hernández (19') 1 - 0
Charles Maret (29') 2 - 0
John Svensson (36') 3 - 0
Nils Weyenbergh (52') 4 - 0
Rafael Arteaga (73') 5 - 0
Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 5 - 0 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 6 - 0 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vulcano's Hammer

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Ismael Lera Hernández va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vulcanos.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Charles Maret, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En John Svensson de Vulcanos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vulcanos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nils Weyenbergh progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rafael Arteaga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Vulcanos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Ronny Boysen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vulcanos.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Ronny Boysen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vulcanos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Ronny Boysen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Gildas Rives va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Józef Zamarski es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ismael Lera Hernández de Vulcanos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tohú_United

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Dimitrije Grbić va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Robert Adam no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ali Azari de Tohú_United va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.