Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

malaganeverwalkalone (1588110) - Suevos (1435005) » 665197448: T64/J9/V

Liga 665197448 Información oficial sobre el partido 665197448 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.218 (5731)

malaganeverwalkalone Alineación oficial del equipo 'malaganeverwalkalone' en el partido 0 - 3 Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido
0 - 1 Martial Devis (34')
0 - 2 Sylvain Bellanger (69')
0 - 3 Xavier Ferriol (71')
malaganeverwalkalone Alineación oficial del equipo 'malaganeverwalkalone' en el partido 0 - 3 Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
malaganeverwalkalone Alineación oficial del equipo 'malaganeverwalkalone' en el partido 2 - 0 Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

malaganeverwalkalone

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alexey Barykin va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de malaganeverwalkalon va anar a parar a la dreta de l'atac on en Iikka Pappila, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Egoitz Maia de malaganeverwalkalon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Suevos

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del malaganeverwalkalon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Martial Devis la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Suevos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 34.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Sylvain Bellanger de Suevos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, un xut de Xavier Ferriol des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Suevos, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Sylvain Bellanger va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Suevos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Valer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 209 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Carles Aymerich, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a malaganeverwalkalon, però Iikka Pappila no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sylvain Bellanger de Suevos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.