Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xtra's (995980) - UND Andalucía (994702) » 665197446: T64/J9/V

Liga 665197446 Información oficial sobre el partido 665197446 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.218 (5731)

Xtra's Alineación oficial del equipo 'Xtra's' en el partido 3 - 4 Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido
0 - 1 Firdaus Eitzaz (22')
Abdelwahhab Fouhami (33') 1 - 1
Răzvan Negruşer (36') 2 - 1
2 - 2 Leon Bernstein (39')
Daniel Delahaije (43') 3 - 2
3 - 3 Jaume Montis (53')
3 - 4 Akiva Gagula (54')
Xtra's Alineación oficial del equipo 'Xtra's' en el partido 3 - 4 Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Xtra's Alineación oficial del equipo 'Xtra's' en el partido 4 - 3 Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,9 % 30,6 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xtra's

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Abdelwahhab Fouhami va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 36 gràcies a la jugada de Răzvan Negruşer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Daniel Delahaije, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Xtras es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Răzvan Negruşer va entorpir al marcador d'en Kennet Bendtsen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Xtras Jens-Peter Braun-Edwards quasi va assolir l'empat al minut 90 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Răzvan Negruşer de Xtras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Răzvan Negruşer es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Atletico Javaly

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Firdaus Eitzaz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Leon Bernstein va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Xtras. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jaume Montis la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atletico es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 53.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Passats 54 minuts de partit, Atletico es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Akiva Gagula es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Akiva Gagula va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Leon Bernstein va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Leon Bernstein, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrés Felipe Rojas després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sieciech Gołąb va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martí Seuma.