Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Batalladores (1431225) - Dinamo Mia (1586526) » 665197393: T64/J9/V

Liga 665197393 Información oficial sobre el partido 665197393 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.217 (5730)

Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido 2 - 2 Dinamo Mia Alineación oficial del equipo 'Dinamo Mia' en el partido
0 - 1 Jorge Pires Pinto (3')
0 - 2 Páll Thomassen (13')
Joaquín Tebas (64') 1 - 2
Miguel Heredia Montoya (67') 2 - 2
Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido 2 - 2 Dinamo Mia Alineación oficial del equipo 'Dinamo Mia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido 3 - 0 Dinamo Mia Alineación oficial del equipo 'Dinamo Mia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Batalladores

Goles Goles

  • 102 Minuto 64 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 64 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Joaquín Tebas, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Batalladores a l'empat.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Batalladores una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Miguel Heredia Montoya, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Miguel Heredia Montoya va estar a punt de marcar al minut 12 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Batalladores va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sebastián Moreno Cala va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 200 Minuto 30 (Ocasión de falta): Batalladores va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 30, però el xut va anar a parar al pal.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Lupo Morán no s'ho podia creure.
  • 200 Minuto 35 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 35. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Per Doksæther la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 200 Minuto 59 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 59 amb una falta ben llançada per en Per Doksæther, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Martin Sanchez i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Batalladores, però el xut de Patricio Maltés va sortir bastant desviat.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Batalladores enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Méndez de Batalladores es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Dinamo Mia

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Salvatore Liuzzo va acabar en una passada genial cap al jugador de Dinamo Jorge Pires Pinto, que va marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 13 minuts quan Páll Thomassen va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Dinamo.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mustafa Korhan Fariza va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 18. En Salvatore Liuzzo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Dinamo van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Arlemor Schreiber no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dinamo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Salvatore Liuzzo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dinamo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mustafa Korhan Fariza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.