Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arbeca F.C (441609) - cd bidasoa (802151) » 665197386: T64/J7/V

Liga 665197386 Información oficial sobre el partido 665197386 en Hattrick

07.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / V.217 (5730)

Arbeca F.C Alineación oficial del equipo 'Arbeca F.C' en el partido 1 - 1 cd bidasoa Alineación oficial del equipo 'cd bidasoa' en el partido
Ernie Young (17') 1 - 0
1 - 1 Frédéric Loiret (32')
Arbeca F.C Alineación oficial del equipo 'Arbeca F.C' en el partido 1 - 1 cd bidasoa Alineación oficial del equipo 'cd bidasoa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arbeca F.C Alineación oficial del equipo 'Arbeca F.C' en el partido 2 - 0 cd bidasoa Alineación oficial del equipo 'cd bidasoa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arbeca F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Corria el minut 17, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Arbeca s'avançava en el marcador després que en Ernie Young xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tomáš Kvasnica va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Krsto Pajković rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Eloy Tapia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Arbeca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lester van den Berken va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant Óscar Mozo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Camiel Salomons del Arbeca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

cd bidasoa

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de bidasoa eren letals, i Frédéric Loiret va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de bidasoa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Adreani va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, un refús desafortunat de Albert Sazikov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Philippe Dhenin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikhail Devyatkin.