Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Landeta Athletic Club (1334098) - SIRFRANCIS (492446) » 665197155: T64/J6/V

Liga 665197155 Información oficial sobre el partido 665197155 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / V.213 (5726)

Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido 4 - 0 SIRFRANCIS Alineación oficial del equipo 'SIRFRANCIS' en el partido
Christoph Hußfeld (6') 1 - 0
Yiorgos Georgitsis (34') 2 - 0
Procopio Cipo (51') 3 - 0
Procopio Cipo (58') 4 - 0
Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido 4 - 0 SIRFRANCIS Alineación oficial del equipo 'SIRFRANCIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido 4 - 0 SIRFRANCIS Alineación oficial del equipo 'SIRFRANCIS' en el partido
Tiene un resultado normal 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Landeta Athletic Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Christoph Hußfeld va donar a Athletic un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Athletic va augmentar la diferència quan Yiorgos Georgitsis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Procopio Cipo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Athletic.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): Al minut 58 en Procopio Cipo va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Diego Romiti quasi marca en una jugada assajada de córner que Christoph Hußfeld havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Athletic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Yiorgos Georgitsis, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 234 Minuto 61 (Ocasión de penalti): En Procopio Cipo va llançar un penal al minut 61. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

SIRFRANCIS

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Arrebola va fer una magnífica centrada, però la rematada de Pablo Salazar Murillo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignacio Comenge va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pablo Arrebola va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Alzate de SIRFRANCIS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lorenzo Rivero Angulo de SIRFRANCIS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.