Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villaza1980 (1332741) - Atlético ius (1586673) » 665196443: T64/J10/V

Liga 665196443 Información oficial sobre el partido 665196443 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / V.200 (5713)

Aliens del Sur Alineación oficial del equipo 'Aliens del Sur' en el partido 1 - 2 Atlético ius Alineación oficial del equipo 'Atlético ius' en el partido
Adriel Mellado (79') 1 - 0
1 - 1 Aleksander Burliga (82')
1 - 2 Asdrúbal Caballero (89')
Aliens del Sur Alineación oficial del equipo 'Aliens del Sur' en el partido 1 - 2 Atlético ius Alineación oficial del equipo 'Atlético ius' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aliens del Sur Alineación oficial del equipo 'Aliens del Sur' en el partido 2 - 1 Atlético ius Alineación oficial del equipo 'Atlético ius' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,3 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aliens del Sur

Goles Goles

  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 79, Ionel Moţăţăianu va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Adriel Mellado, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alban Erikbaev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Joel Trias va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Sergi Domenjó va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Aliens va estar a punt de marcar quan Alwi Grondman va fer una passada impressionant a Pedro Urbina, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Orlando Bruce va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aliens se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Joel Trias va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aliens.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Alban Erikbaev del Aliens ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adriel Mellado va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Moris Chiorri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Atlético ius

Goles Goles

  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 82 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Aleksander Burliga.
  • 170 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Asdrúbal Caballero va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Enzo Héctor Giovazzino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Felix Alexander Egestorf va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oronzo Gisondi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Felix Alexander Egestorf de IUS es va guanyar la targeta groga merescudament.