Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad Rodrigo CF (799654) - F.C.Akita Inu (1594679) » 665195322: T64/J9/V

Liga 665195322 Información oficial sobre el partido 665195322 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.180 (5693)

Betis Delicias Alineación oficial del equipo 'Betis Delicias' en el partido 2 - 2 F.C.Akita Inu Alineación oficial del equipo 'F.C.Akita Inu' en el partido
0 - 1 Angel Domínguez (26')
Mario Matarangolo (60') 1 - 1
1 - 2 Xavier Pérez (61')
Ólavur Pátriksson (72') 2 - 2
Betis Delicias Alineación oficial del equipo 'Betis Delicias' en el partido 2 - 2 F.C.Akita Inu Alineación oficial del equipo 'F.C.Akita Inu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Betis Delicias Alineación oficial del equipo 'Betis Delicias' en el partido 3 - 1 F.C.Akita Inu Alineación oficial del equipo 'F.C.Akita Inu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betis Delicias

Goles Goles

  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): BetisD equilibrava la balança al minut 60. En Mario Matarangolo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Després de 72 minuts de partit, Ólavur Pátriksson igualava per BetisD en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mario Matarangolo va ridiculitzar a en Paul Ackermann amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Iliya Paunchev va superar els defenses rivals per velocitat al minut 21 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jérémy Père va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 谢 (Xie) 霆浩 (Tinghao) va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iliya Paunchev.

F.C.Akita Inu

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): F.C.Akita agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Angel Domínguez amb mestria.
  • 174 Minuto 61 (Gol de penalti): Quan passaven 61 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del F.C.Akita. En Xavier Pérez va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Manolo Besategui quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Ares Fernández, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C.Akita que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Xavier Pérez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Xavier Pérez de F.C.Akita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Khvicha Chokoraia de F.C.Akita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.