Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Pol FC (487842) - Trabuko C.F. (313185) » 665195263: T64/J9/V

Liga 665195263 Información oficial sobre el partido 665195263 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.179 (5692)

Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido 1 - 3 Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido
0 - 1 Ádám Őrfi (14')
Jorge Rocha (21') 1 - 1
1 - 2 Ádám Őrfi (66')
1 - 3 Clément Vidil (82')
Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido 1 - 3 Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido 2 - 0 Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magno Fútbol Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Jorge Rocha va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Eliseu Porto Marín va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Trueba va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Reto Vetsch va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després de 18 minuts, Pablo Trueba va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 225 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jorge Vicioso de Fútbol va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Al minut 24, Marcel Jubero de Fútbol va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón Díez de Fútbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Rebolledo.

Trabuko C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Trabuko amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Ádám Őrfi, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Trabuko eren letals, i Ádám Őrfi va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Clément Vidil, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Maksim Baronkin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Trabuko va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ferdinand Gerhart, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.