Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Returns Cortafuegos F.C. (1332639) - At. Sophomore (1421962) » 665195095: T64/J9/V

Liga 665195095 Información oficial sobre el partido 665195095 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.176 (5689)

Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido 1 - 0 At. Sophomore Alineación oficial del equipo 'At. Sophomore' en el partido
Ionuţ Segărceanu (10') 1 - 0
Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido 1 - 0 At. Sophomore Alineación oficial del equipo 'At. Sophomore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Returns Cortafuegos F.C. Alineación oficial del equipo 'Returns Cortafuegos F.C.' en el partido 1 - 1 At. Sophomore Alineación oficial del equipo 'At. Sophomore' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,6 % 21,2 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Returns Cortafuegos F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): En Andrey Bugaenko entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cortafuegos, un peu providencial d'en Ionuţ Segărceanu va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Ionuţ Segărceanu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Dé van Vossen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Enrique Boixaderas, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nils-Ola Hassellind de Cortafuegos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

At. Sophomore

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però József Garnai va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Iliya Vuchkov des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Iliya Vuchkov quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Zvonko Nimčević va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Leonardo Princ per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 89, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Ignacio Robles de Sophomore va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ignacio Robles va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Connor Klein.