Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealxMadrid (123549) - Paterna Club de Fútbol (778633) » 665194761: T64/J9/V

Liga 665194761 Información oficial sobre el partido 665194761 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.170 (5683)

NGH Alineación oficial del equipo 'NGH' en el partido 1 - 1 Paterna Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Paterna Club de Fútbol' en el partido
Jean-Louis Chevallet (75') 1 - 0
1 - 1 Granit Thielemann (78')
NGH Alineación oficial del equipo 'NGH' en el partido 1 - 1 Paterna Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Paterna Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
NGH Alineación oficial del equipo 'NGH' en el partido 6 - 1 Paterna Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Paterna Club de Fútbol' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NGH

Goles Goles

  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Jean-Louis Chevallet va donar a NGH un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jayant Delwari va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Ignacio Marche va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Argirios Sachinoglou va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de NGH.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): NGH va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Efisio Chiarato va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Marche.

Paterna Club de Fútbol

Goles Goles

  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Granit Thielemann va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Klement Kvasnica va marxar de Jean-Louis Chevallet en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de PCF van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Marcel Robinson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Hasso Enzberg, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): PCF va estar a punt d'empatar al 76 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Custódio Salgadinho que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Custódio Salgadinho de PCF, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 89, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!