Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kontraall Team (775775) - amb Gràcia (CAT) (308809) » 665194480: T64/J9/V

Liga 665194480 Información oficial sobre el partido 665194480 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.165 (5678)

kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 5 - 1 amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido
Faustino Baquedano (18') 1 - 0
Faustino Baquedano (23') 2 - 0
2 - 1 Dariusz Granda (31')
Faustino Baquedano (48') 3 - 1
Josu Joanaberria (72') 4 - 1
Félix Sarrasqueta (82') 5 - 1
kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 5 - 1 amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 5 - 1 amb Gràcia (CAT) Alineación oficial del equipo 'amb Gràcia (CAT)' en el partido
Tiene un resultado normal 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kontraall Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Faustino Baquedano va donar a kontraall un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 106 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Faustino Baquedano va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 23, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del kontraall, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de kontraall pel centre va donar un gran resultat: el gol de Faustino Baquedano va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de kontraall va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Josu Joanaberria progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Félix Sarrasqueta va augmentar l'avantatge de kontraall a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): José Cubero Arévalo va sorprendre Bjørn Egil Knudsen amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Mario Acuña gairebé va marcar per a kontraall des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Martitz Araio per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bjørn Egil Knudsen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Faustino Baquedano va rematar alt.

amb Gràcia (CAT)

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Gràcia va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Dariusz Granda, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Érico Roisin quasi redueix la diferència al marcador al minut 62, però una gran estirada d'en Ramón Mateus va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Tarık Maraşlıoğlu va rebre molts aplaudiments. Al minut 74 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tarık Maraşlıoğlu de Gràcia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.