Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

girafantes F.C (799845) - VcFimp (1460901) » 665194033: T64/J9/V

Liga 665194033 Información oficial sobre el partido 665194033 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.157 (5670)

girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 2 - 2 VcFimp Alineación oficial del equipo 'VcFimp' en el partido
0 - 1 Rafael Franqueza (17')
Gianni Mosciatti (28') 1 - 1
1 - 2 Rafael Franqueza (32')
Gianni Mosciatti (52') 2 - 2
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 2 - 2 VcFimp Alineación oficial del equipo 'VcFimp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 0 - 2 VcFimp Alineación oficial del equipo 'VcFimp' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

girafantes F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Gianni Mosciatti va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, girafantes, al minut 28. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Philipp Holsteuer va anar directament als peus de Gianni Mosciatti que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de girafantes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gianni Mosciatti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de girafantes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jef Kranenburg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de girafantes van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 70 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Vito Valet, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 205 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): girafantes va estar a punt de marcar quan Marian Irimia va fer una passada impressionant a Apoloniusz Wilczyk, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Philipp Holsteuer de girafantes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jef Kranenburg de girafantes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

VcFimp

Goles Goles

  • 135 Minuto 17 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Rafael Franqueza de VcFimp va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rafael Franqueza va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Rafael Franqueza va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Roberto Di Tora va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Peetu Sulkko va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rafael Franqueza es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Roberto Di Tora va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Peetu Sulkko, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del VcFimp que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Racibor Zuber, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Franqueza de VcFimp es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.