Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Chiquitita C.F. (795198) - Basauri C.F. (121286) » 665193939: T64/J14/V

Liga 665193939 Información oficial sobre el partido 665193939 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / V.155 (5668)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 2 - 3 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
0 - 1 Patricio Quintanal (4')
David Mag Aoidh (29') 1 - 1
1 - 2 Alberto De Armas (44')
1 - 3 Alexandro Acevedo do Río (63')
David Mag Aoidh (76') 2 - 3
Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 2 - 3 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 0 - 1 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 1,0 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Chiquitita C.F.

Goles Goles

 • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 29 en João Agostinho Silva Marques va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en David Mag Aoidh podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
 • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Chiquitita sabia com jugar al contraatac, i al minut 76, David Mag Aoidh va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

 • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Ascanio Valle Las Heras va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chiquitita que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
 • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Chiquitita sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Claas Dickt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
 • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Claas Dickt hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en João Agostinho Silva Marques havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
 • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 43 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Julià Nuet va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Basauri C.F.

Goles Goles

 • 107 Minuto 4 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Patricio Quintanal! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 1.
 • 187 Minuto 44 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Basauri volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 44 van aconseguir marcar quan en Alberto De Armas va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 2.
 • 180 Minuto 63 (Gol de falta): Al minut 63, una falta xutada per Alexandro Acevedo do Río va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Basauri. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

 • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): El Basauri se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 27, en Sergio Martínez Merino va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Farina.
 • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Alberto Buyuque de Basauri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.