Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tate's-Blazers (124776) - Imperivm FC (1596950) » 665193783: T64/J3/V

Liga 665193783 Información oficial sobre el partido 665193783 en Hattrick

10.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / V.153 (5666)

Tate's-Blazers Alineación oficial del equipo 'Tate's-Blazers' en el partido 3 - 3 Imperivm FC Alineación oficial del equipo 'Imperivm FC' en el partido
0 - 1 Miquel Salelles (20')
Zacharias Thalau (37') 1 - 1
1 - 2 Eladi Catasús (69')
邰 (Tai) 如楷 (Rukai) (72') 2 - 2
2 - 3 Ted van Lint (81')
Baldomero Pérez (90') 3 - 3
Tate's-Blazers Alineación oficial del equipo 'Tate's-Blazers' en el partido 3 - 3 Imperivm FC Alineación oficial del equipo 'Imperivm FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tate's-Blazers Alineación oficial del equipo 'Tate's-Blazers' en el partido 2 - 1 Imperivm FC Alineación oficial del equipo 'Imperivm FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,5 % 18,7 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tate's-Blazers

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Zacharias Thalau va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tates-Blazers empatava el partit, 1 a 1, al minut 37.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tates-Blazers s'esgargamellaven dempeus per esperonar 邰 (Tai) 如楷 (Rukai) que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 72 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Tates-Blazers equilibrava la balança al minut 90. En Baldomero Pérez, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Moustapha Yamar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tates-Blazers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Tates-Blazers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Knut Altmannshofer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zacharias Thalau! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Tates-Blazers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Radovan Tolić en un 1 contra 1 amb el porter Thomas Tomasulo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harto Surakka de Tates-Blazers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Imperivm FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ted van Lint la va convertir en gol amb un remat de cap en Miquel Salelles tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 20 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del Imperivm va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eladi Catasús, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 81, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ted van Lint es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Sergio de Ocón quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Ted van Lint va estar a punt de posar per davant a Imperivm amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alcino Nascimento va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Sergio de Ocón de Imperivm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sergio de Ocón va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.