Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Candás Sport Club (1587471) - Brutal Punks (1462952) » 665193733: T64/J4/V

Liga 665193733 Información oficial sobre el partido 665193733 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / V.152 (5665)

Candás Sport Club Alineación oficial del equipo 'Candás Sport Club' en el partido 3 - 0 Brutal Punks Alineación oficial del equipo 'Brutal Punks' en el partido
Sijmen Brasseur (3') 1 - 0
Antonio Datué (29') 2 - 0
Yohan Seneviratne (55') 3 - 0
Candás Sport Club Alineación oficial del equipo 'Candás Sport Club' en el partido 3 - 0 Brutal Punks Alineación oficial del equipo 'Brutal Punks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Candás Sport Club Alineación oficial del equipo 'Candás Sport Club' en el partido 4 - 0 Brutal Punks Alineación oficial del equipo 'Brutal Punks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Candás Sport Club

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 3 una excel·lent centrada de Josep Maria Planelles va arribar a Sijmen Brasseur, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Als 29 minuts de joc, els nois de Candás van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Antonio Datué augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Candás va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yohan Seneviratne progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Daniel Quintanilla una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 17, però una magnífica aturada de Torgeir Bredal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Josep Maria Planelles no va ser aprofitada per en Sijmen Brasseur que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antonio Datué per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Torgeir Bredal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Candás ho intentava per la dreta per mitjà de Aras Efe, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yohan Seneviratne de Candás va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Machimbarrena de Candás es va guanyar la targeta groga merescudament.

Brutal Punks

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Romualdo Carnicero va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Onofrio Murina quasi aconsegueix empatar per Brutal al minut 26, però Armando Negro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Mickaël Deléria ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Brutal va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 79, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Artūrs Bumbierkalns.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Lubomyl Zarichnyuk de Brutal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.