Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anec blau CD (314000) - mike alfa F.C. (988230) » 665193640: T64/J9/V

Liga 665193640 Información oficial sobre el partido 665193640 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.150 (5663)

Fierros Team Alineación oficial del equipo 'Fierros Team' en el partido 0 - 1 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
0 - 1 Dariusz Tarnacki (55')
Fierros Team Alineación oficial del equipo 'Fierros Team' en el partido 0 - 1 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fierros Team Alineación oficial del equipo 'Fierros Team' en el partido 2 - 0 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fierros Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Casimiro Bermeo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fierros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Miguel Deyna arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 24 (Ocasión de penalti): En Enrique Costales va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 24, però el porter visitant Ryan Allais el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Fierros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Richard Cole va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ryan Allais.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Recasens va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Ryan Allais va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Richard Cole va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 es va veure una gran oportunitat per a Fierros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pol Alcarria, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Pol Alcarria de Fierros va intentar batre la porteria rival al minut 82 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Recasens va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Moritz Lienhardt.

mike alfa F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Dariusz Tarnacki va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de mike i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de mike, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Pierre Room va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): mike van sortir al contraatac al minut 25, però Wacław Berowski va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Matteo Polesana que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Johann Painter va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pierre Room de mike va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johann Painter de mike amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.