Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Racing de Hobbiton (798437) - FRANTABRICO F.C (125485) » 665192858: T64/J9/V

Liga 665192858 Información oficial sobre el partido 665192858 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.136 (5649)

Real Racing de Hobbiton Alineación oficial del equipo 'Real Racing de Hobbiton' en el partido 1 - 2 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
0 - 1 Benoît Castillo (74')
Augusto Cornel (76') 1 - 1
1 - 2 Heriberto Olmo (79')
Real Racing de Hobbiton Alineación oficial del equipo 'Real Racing de Hobbiton' en el partido 1 - 2 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Racing de Hobbiton Alineación oficial del equipo 'Real Racing de Hobbiton' en el partido 1 - 1 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Racing de Hobbiton

Goles Goles

  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Després de 76 minuts de partit, Augusto Cornel igualava per Racing en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jeoffrey Williams estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ugatz Alkaeta, als 13 minuts, va fallar per ben poc.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eduardo Rivadeneira va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ugatz Alkaeta va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Rivadeneira va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 87, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

FRANTABRICO F.C

Goles Goles

  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de FRANTABRICO Benoît Castillo va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Lasse Hasenöder va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Heriberto Olmo quedar desmarcat i marcar per a FRANTABRICO al minut 79. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Raúl Villandiego va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Morales Guzman va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Racing. La jugada d'estratègia del FRANTABRICO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Heriberto Olmo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 286 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Benoît Castillo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.