Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Almogàvers (124885) - Semos Probes (1455611) » 665192801: T64/J9/V

Liga 665192801 Información oficial sobre el partido 665192801 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.135 (5648)

F. C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F. C. Almogàvers' en el partido 1 - 2 Semos Probes Alineación oficial del equipo 'Semos Probes' en el partido
0 - 1 Raúl Muñiz (37')
0 - 2 Javier Blanco (83')
Jindřich Rejchrt (87') 1 - 2
F. C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F. C. Almogàvers' en el partido 1 - 2 Semos Probes Alineación oficial del equipo 'Semos Probes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F. C. Almogàvers' en el partido 1 - 2 Semos Probes Alineación oficial del equipo 'Semos Probes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Almogàvers

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): El F.C.A. no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jindřich Rejchrt es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ferran Casanova va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): F.C.A. va gaudir d'un penal a favor al minut 36, però el jugador Albert Albalà va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Máximo Celaín.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Baldomer Collboni quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ferran Casanova hauria d'haver estat gol al minut 52 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): F.C.A. enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 75 (Ocasión de falta): Albert Albalà va llançar una falta directa al minut 75 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Albert Albalà va fer una magnífica centrada, però la rematada de Pere Francesc Esclusa va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rodulfo Vicente es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Banza Lokandjila de F.C.A. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnau Rovira de F.C.A. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Semos Probes

Goles Goles

  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Raúl Muñiz de Probes va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Javier Blanco des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Juan Luis Fuencirio va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joan Jordi Vintró, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Timothée Binnemans va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Luis Fuencirio va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Raúl Muñiz de Probes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Enrique Pinto Porras després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joan Jordi Vintró va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iago Adrián Baquero de Probes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Enrique Pinto Porras de Probes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Fuencirio.