Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Mensajes (994187) - At. Mireino C.F (1415641) » 665192745: T64/J9/V

Liga 665192745 Información oficial sobre el partido 665192745 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.134 (5647)

Real Mensajes Alineación oficial del equipo 'Real Mensajes' en el partido 1 - 0 Mogui C.F. Alineación oficial del equipo 'Mogui C.F.' en el partido
Vendelín Sedláček (74') 1 - 0
Real Mensajes Alineación oficial del equipo 'Real Mensajes' en el partido 1 - 0 Mogui C.F. Alineación oficial del equipo 'Mogui C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Mensajes Alineación oficial del equipo 'Real Mensajes' en el partido 2 - 2 Mogui C.F. Alineación oficial del equipo 'Mogui C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,8 % 47,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mensajes

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Vendelín Sedláček va donar a Mensajes un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Joël Kruiter quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Mensajes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Armando Jiménez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dani Camp va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Björn Lönnen va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Çağdaş Orbakan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Mensajes va estar a punt de posar-se per davant al minut 69 però Dunixi Arnuko va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacob Losorutia de Mensajes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dani Camp de Mensajes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Mogui C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Walter Hugo Juez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Walter Hugo Juez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): MCF va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Alexandre Alberto Bandeira va quedar-se sol davant el porter Peer Wasserscheid, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): MCF va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Peer Wasserscheid va desviar el xut final de Walter Hugo Juez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): MCF van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 64, però Nicolas Fouillade va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.