Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Uvedal C.F. (1370020) - Pompaelo delenda est (122654) » 665191865: T64/J13/V

Liga 665191865 Información oficial sobre el partido 665191865 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / V.118 (5631)

Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido 0 - 0 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido 1 - 0 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Uvedal C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Benjamin Lemaire va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Danko 'Mario' Ternavskiy va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Torbjörn Svanhult va fer al minut 60 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en 史晃 (Fumiaki) 井上 (Inoue), enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aigars Admīdiņš! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Aigars Admīdiņš va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Uvedal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Pompaelo delenda est

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 16 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Orlando Manuel Lopes ja els havia advertit que el porter contrari, en Samuel Rul, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): delenda van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Livio 'Antonio' Zecca des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): Hanus 'Cicerone' Gærdbo va xutar magistralment una falta al minut 70 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El delenda va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Usta Bozyel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.