Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nostrapacus (777253) - KXØK F.C (311010) » 665191686: T64/J10/V

Liga 665191686 Información oficial sobre el partido 665191686 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / V.115 (5628)

Nostrapacus Alineación oficial del equipo 'Nostrapacus' en el partido 2 - 1 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
Lassi Nuttunen (61') 1 - 0
Gustavo Ovalles (72') 2 - 0
2 - 1 Jin-Chul Lee (77')
Nostrapacus Alineación oficial del equipo 'Nostrapacus' en el partido 2 - 1 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nostrapacus Alineación oficial del equipo 'Nostrapacus' en el partido 0 - 1 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nostrapacus

Goles Goles

  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Nostrapacus el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Lassi Nuttunen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Gustavo Ovalles va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Nostrapacus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 13, però el xut de Gustavo Ovalles des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Isaac Montalvo del Nostrapacus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Nostrapacus va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Benvingut Armenté va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): El Nostrapacus va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 52, però en Amaro Vilaselán va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isaac Montalvo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gustavo Ovalles de Nostrapacus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Treskitos Team

Goles Goles

  • 154 Minuto 77 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Jin-Chul Lee. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Marius-Radu Hergheligiu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, un refús desafortunat de Köbi Bruckhart, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Josef Červenec no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Treskitos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bent Alvestad, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Bent Alvestad de Treskitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.