Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KXØK F.C (311010) - RC Madrid (1368829) » 665191682: T64/J9/V

Liga 665191682 Información oficial sobre el partido 665191682 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.115 (5628)

Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido 1 - 4 RC Madrid Alineación oficial del equipo 'RC Madrid' en el partido
Iván Luis Pincheira (18') 1 - 0
1 - 1 晴貴 (Harutaka) 小林 (Kobayashi) (34')
1 - 2 Luis Moncada (39')
1 - 3 Gaudenzio Merante (63')
1 - 4 Ho Boon Yeow (82')
Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido 1 - 4 RC Madrid Alineación oficial del equipo 'RC Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido 2 - 0 RC Madrid Alineación oficial del equipo 'RC Madrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Treskitos Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Iván Luis Pincheira, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Treskitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Jin-Chul Lee va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Treskitos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Zuriel Gotlieb quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Terrance Kasanardjo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Johan Kleint. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Treskitos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Johan Kleint no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ryan Geier de Treskitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RC Madrid

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): 晴貴 (Harutaka) 小林 (Kobayashi) va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Madrid, al minut 34. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Luis Moncada que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gaudenzio Merante de Madrid es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Ho Boon Yeow va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Madrid i marcant el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Madrid sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gaudenzio Merante, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 22, en un 1 contra 1 amb el porter, però Finn Bodendiek va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de David Dörpfeld des de l'esquerra.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Gaudenzio Merante, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 54 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Madrid va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ho Boon Yeow de Madrid es va guanyar la targeta groga merescudament.