Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cf Pol (1340092) - KXØK F.C (311010) » 665191678: T64/J8/V

Liga 665191678 Información oficial sobre el partido 665191678 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / V.115 (5628)

GumballSB Alineación oficial del equipo 'GumballSB' en el partido 2 - 0 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
Noé Carneiro (63') 1 - 0
Peter Kresťan (76') 2 - 0
GumballSB Alineación oficial del equipo 'GumballSB' en el partido 2 - 0 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GumballSB Alineación oficial del equipo 'GumballSB' en el partido 3 - 0 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GumballSB

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats van embogir quan en Noé Carneiro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de GumballSB.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): GumballSB va augmentar la diferència quan Peter Kresťan no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): GumballSB va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Baltramiejus Fokas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Noé Carneiro va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Baltramiejus Fokas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Baltramiejus Fokas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GumballSB se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Jesús Lobato, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Treskitos Team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Terrance Kasanardjo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Terrance Kasanardjo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Treskitos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El Treskitos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en Terrance Kasanardjo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josef Červenec de Treskitos es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.