Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UPLangreo (1338682) - Stricke Team (1459040) » 665191204: T64/J1/V

Liga 665191204 Información oficial sobre el partido 665191204 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / V.107 (5620)

SEINCU Alineación oficial del equipo 'SEINCU' en el partido 0 - 4 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
0 - 1 Alejandro Villandrado (15')
0 - 2 Junior Mark (29')
0 - 3 林 (Lin) 碩朋 (Shuopeng) (53')
0 - 4 Junior Mark (75')
SEINCU Alineación oficial del equipo 'SEINCU' en el partido 0 - 4 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SEINCU Alineación oficial del equipo 'SEINCU' en el partido 1 - 0 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SEINCU

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Roman Dusseljee no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roman Dusseljee.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gianluca Pritt de SEINCU es va guanyar la targeta groga merescudament.

Stricke Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alejandro Villandrado que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Stricke va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Junior Mark, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): En 林 (Lin) 碩朋 (Shuopeng) va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Stricke van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Junior Mark va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Junior Mark quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Stricke van sortir al contraatac al minut 32, però 林 (Lin) 碩朋 (Shuopeng) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Junior Mark va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Stricke sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Guillén Berdía, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.