Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Topornices (1364859) - Kuxkies F.C. (773614) » 665191010: T64/J9/V

Liga 665191010 Información oficial sobre el partido 665191010 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.103 (5616)

FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 1 - 2 Kuxkies F.C. Alineación oficial del equipo 'Kuxkies F.C.' en el partido
Gonzalo Menéndez (19') 1 - 0
1 - 1 Valentin Donze (70')
1 - 2 Ozren Potočki (84')
FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 1 - 2 Kuxkies F.C. Alineación oficial del equipo 'Kuxkies F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 4 - 0 Kuxkies F.C. Alineación oficial del equipo 'Kuxkies F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Topornices

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gonzalo Menéndez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Topornices es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Raúl Belmonte de Topornices gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Danko Kosa al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gonzalo Menéndez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Zumel Domentzain gairebé va marcar per a Topornices des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Topornices van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Xoan Maia, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Topornices va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Omar Iturriza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Xoan Maia va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Kuxkies F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Kuxkies eren letals, i Valentin Donze va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ozren Potočki de Kuxkies va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marcos Vasco de Kuxkies va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jarod Averty que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kuxkies va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Cajal va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Vasco de Kuxkies la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Marcos Vasco de Kuxkies es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 81.