Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steagua del rio (1335053) - RCD VIVES (1581024) » 665190897: T64/J9/V

Liga 665190897 Información oficial sobre el partido 665190897 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.101 (5614)

Steagua del rio Alineación oficial del equipo 'Steagua del rio' en el partido 1 - 1 los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido
0 - 1 Jānis Vilis (48')
Wilibrord Coronel (57') 1 - 1
Steagua del rio Alineación oficial del equipo 'Steagua del rio' en el partido 1 - 1 los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Steagua del rio Alineación oficial del equipo 'Steagua del rio' en el partido 5 - 1 los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido
Es un cenizo 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua del rio

Goles Goles

  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Wilibrord Coronel s'emportà una gran ovació del públic local al minut 57, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Ruimán Zafra-Vázquez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Steagua se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Steagua va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joaquín Rosado en un 1 contra 1 amb el porter Ignacio Paz Ramos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Antonio Lodares, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Manuel Albuquerque va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Steagua va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en 曾 (Zeng) 彻 (Che) la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Steagua per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Antonio Lodares va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Steagua per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Lodares, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

los tipos FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a tipos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jānis Vilis.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jānis Vilis de tipos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.