Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAN ORIAC (492990) - Deportivo Patricio C.F. (991599) » 665190731: T64/J10/V

Liga 665190731 Información oficial sobre el partido 665190731 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / V.98 (5611)

CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 2 - 2 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
0 - 1 Ramón Yarza (34')
Pavol Fila (37') 1 - 1
1 - 2 Víctor Orozco León (40')
Vermudo Abaloira (43') 2 - 2
CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 2 - 2 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 2 - 0 Deportivo Patricio C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patricio C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAN ORIAC

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, ORIAC aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Pavol Fila va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Jamal Amin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ORIAC, Vermudo Abaloira, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Daniel Peral del ORIAC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Peral va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): ORIAC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Josep Maria Mallach ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jamal Amin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 58 per blocar una centrada d'en Ilja Constantin Strobek va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ORIAC.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Pavol Fila va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ORIAC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Josep Maria Mallach va estar a punt d'avançar els locals al minut 61 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Yermo de ORIAC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Deportivo Patricio C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Ramón Yarza va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Deportivo, al minut 34. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Deportivo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Víctor Orozco León.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Leo Nickles va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deportivo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ramón Yarza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Anđelko Didulica quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lương Quỳnh.